web maker

Elindult a Relax Max Spa webshopja!

Relax Max Spa webshop

Örömmel jelentjük be, hogy új mérföldkőhöz érkeztünk a Relax Max Spa életében: megnyitottuk webshopunkat! Mostantól otthona kényelméből szerezheti be jakuzzija, úszómedencéje alkatrészeit, kiegészítőit, amelyeket kérésére házhoz is szállítunk!


Sok újdonsággal készülünk a 2024-es szezonra, melynek első állomása webáruházunk életre hívása, amely bőséges kínálattal és rendszeres akciókkal várja régi és új vevőinket. Az alkatrészek beszerzése itthon nem mindig egyszerű, sokszor csak hosszú szállítási idővel, külföldről rendelve lehet hozzájutni egy-egy termékhez. Ezt a helyzetet szerettük volna megkönnyíteni mindenki számára a shop megnyitásával, ahonnan 3-5 munkanapon belül házhoz szállítjuk a rendelt alkatrészeket és vegyszereket. A részletes termékinformációk segítenek a választásban, ha pedig elakadna azzal kapcsolatban, hogy pontosan mire is van szüksége egy adott probléma orvosolására, elérhetőségeinken készséggel segítünk a választásban!


Több évtizedes szakmai tapasztalattal a vevők szolgálatában


A Relax Max Spa-nál számunkra az ügyfélelégedettség az első, fontosnak tartjuk, hogy vevőinket folyamatosan támogassuk, és mindig rendelkezésre álljunk, ha segítségre van szükségük. Közel 20 év tapasztalattal rendelkezünk az uszodatechnika területén, és alapkövetelmény nálunk a magas minőség mind a forgalmazott termékeink, mind a munkánk tekintetében. Széleskörű rálátásunk a piacra lehetővé teszi, hogy ügyfeleink számára az igényeikhez legjobban passzoló, hosszú távon is optimális megoldásokat javasoljuk, külföldi szakmai kapcsolatainknak köszönhetően pedig a legújabb trendek beépítésére is törekszünk. 2024 is sok újdonságot tartogat ebből a szempontból – a gyártók számos új termékkel, energiatakarékos megoldásokkal készülnek, amelyeket mi is szeretnénk hazai vásárlóink számára elérhetővé tenni.


Amerikai masszázsmedencék raktárkészletről


Ha még csak gondolkozik a jakuzzivásárláson, nézzen körül kínálatunkban – az általunk forgalmazott, kiváló minőségű, amerikai gyártmányú Cal Spas és Marquis masszázsmedencék ár-érték arányban kiemelkedőek a hazai piacon, és az egyéni igényekhez is rugalmasan alakítható a felszereltségük. A kisméretű, kompakt jakuzziktól a 12 személyes, úszásra is alkalmas modellekig mindenki megtalálja nálunk álmai masszázsmedencéjét. A vásárlással számunkra nem ér véget az ügyfélkapcsolat, a karbantartás és szervizelés terén is mindig számíthat ránk, de ha csak egy-egy kiegészítőre van szüksége, most már azt is egy kattintással beszerezheti tőlünk!

Olvassa el további cikkeinket is a témában!

Relax Max Spa


CÍM
1033 Budapest,
Reményi Ede u. 21-23.
(Előzetes időpontegyeztetés
szükséges!)


KAPCSOLAT
E-mail: info@relaxmaxspa.hu
Telefon +36-30-211-2328

Bemutatótermünk meglátogatásához előzetes időpontegyeztetés szükséges!

1033 Budapest,
Reményi Ede utca 21-23.